Terug naar portfolio

Top Taxi Nijmegen

BrandingOnline AdverterenWeb AnalyticsWebsites

Klant

Top Taxi Nijmegen is een modern vervoersbedrijf dat zich richt op vervoer in de regio Nijmegen. Daarnaast biedt het luchthavenvervoer, lange afstandsvervoer en professioneel zakelijk vervoer aan. Het bedrijf biedt luxueus en comfortabel vervoer aan tegen scherpe prijzen.

Dienst

Voor Top Taxi Nijmegen hebben we de huisstijl en website geheel vernieuwd. Ook hebben we advertentiecampagnes opgezet en bieden we nog steeds ondersteuning op het gebied van marketing.

01

Ontwerp

De branding is vernieuwd in lijn met de missie en visie van het bedrijf. Zo is er gekozen voor een modern en toegankelijk ontwerp.

02

Website

De website is mobile-first ontworpen en gebouwd. Daarbij was het van groot belang dat deze representatief was en technisch optimaal presteert. Vooral de snelheid op mobiele apparaten was van groot belang. Door de site volledig daarop te optimaliseren behoort deze tot een van de snelste websites gericht op vervoer in Nederland. 

03

Advertentiecampagnes

Voor Top Taxi Nijmegen hebben we ook advertentiecampagnes opgezet die we blijven verbeteren. Hierdoor blijven de campagnes optimaal presteren en leveren ze een hoog rendement op.

04

Marketing

Tijdens strategiesessies helpen we Top Taxi Nijmegen om de marketing nog meer te verbeteren. Wij geven daarin advies, maar voeren ook de werkzaamheden uit als deze gewenst zijn.

Onze klant aan het woord

Klantervaring

Wij kunnen niet anders zeggen dat de samenwerking met Envolutions super verloopt. Ze hebben ons niet alleen geholpen met onze nieuwe website, maar blijven actief ondersteuningen bij onze marketing. Wij zijn ook erg tevreden over het rendement van de advertentiecampagnes.

“Top Taxi Nijmegen”

Lees ervaringen

Onze klanten aan het woord

luilak compressed

Luilak

Voor Luilak hebben we gewerkt aan hun strategie en vindbaarheid…

luuk schoot klantervaring.jpg

Schoot Natuursteen

Voor Schoot Natuursteen hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld…

DSCF0575 scaled 1

66 Elements

Voor 66 Elements hebben we een volledig nieuwe website ontwikkeld…

Benieuwd geworden?

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken