Schoot Natuursteen

Branding
Conversie Optimalisatie
Strategie
Web Analytics
Websites

Klant

Schoot Natuursteen is een steenhouwerij gevestigd in Nijmegen. Al jaren produceert het bedrijf hoogwaardige natuursteenproducten op maat. Denk daarbij aan aanrechtbladen, tafelbladen, maar ook dorpels, vensterbanken en meer. Het bedrijf kenmerkt zich door een ambachtelijke werkwijze te combineren met een innovatief productieproces.

Dienst

Voor Schoot Natuursteen hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld waarbij het ontwerp, de techniek en de content compleet vernieuwd zijn. Door het optimaliseren van de website hebben we ook de vindbaarheid en de conversieratio verbeterd. Hierdoor heeft de site niet alleen meer bezoekers, maar ook significant meer aanvragen.

01

Ontwerp

We hebben de huisstijl vernieuwd en een nieuw ontwerp ontwikkeld voor de website. Door gebruik te maken van veel meer visuele elementen hebben we zowel het team als de diensten/producten zichtbaarder gemaakt.

02

Techniek

Het vernieuwde back-end is niet alleen stabieler en veiliger maar vooral ook sneller en makkelijk aan te passen. Hierdoor hebben bezoekers een prettigere ervaring wat bijdraagt aan meer interactie en aanvragen.

03

Content

De site is ook compleet vernieuwd op het gebied van content. Daarbij zijn de diensten/producten verder uitgewerkt en zijn er pakkende teksten geschreven met de relevante doelgroep in acht gehouden. Door van te voren keywordonderzoek uit te voeren is er in kaart gebracht wat de doelgroep zoekt, en wat men belangrijk vindt.

04

Vindbaarheid

Naast de genoemde verbeteringen die ook bijdragen aan de vindbaarheid is de site ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarbij zijn zowel on-page als off-page verbeteringen doorgevoerd.

05

Conversieratio

Door een duidelijke strategie te ontwikkelen waarbij het vanuit het perspectief van potentiële klanten is gedacht is de website ook effectiever geworden. Niet alleen is het aantal bezoekers toegenomen, maar ook de verhouding aanvragen per bezoeker is toegenomen.

Ons DNA

Klantervaring

Wij hebben de samenwerking met Envolutions als erg prettig ervaren (en nog steeds!). Onze site ziet er niet alleen super uit, we krijgen ook daadwerkelijk meer aanvragen binnen. Wij hebben daarom Envolutions ook gevraagd om een rol te blijven spelen bij onze marketing en raden ze ten zeerste aan.

“Luuk Schoot”

Lees ervaringen

Onze klanten aan het woord

We hebben al veel klanten mogen helpen met diverse mooie projecten. Benieuwd naar hun ervaringen? Kijk dan eens rond in ons portfolio.

Top Taxi Nijmegen

Top Taxi Nijmegen

Voor Top Taxi Nijmegen hebben we de huisstijl en website geheel vernieuwd…
KBS Vastgoedbeheer

KBS Vastgoedbeheer

Voor KBS Vastgoedbeheer hebben we een geheel nieuwe website gemaakt…

Benieuwd geworden?

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies?
Neem dan gerust contact met ons op.