Over ons

iStock 607888392.jpg

Onze filosofie en kernwaarden

Multidisciplinair, transparant, oprecht

Wij geloven in de lange termijn. Daarom is het voor ons ontzettend belangrijk om samen met onze klanten tot goede resultaten te komen, mede door samen de effectiviteit en efficiëntie van je marketing te verhogen en zo ook voor nieuwe kansen te zorgen en nieuwe mogelijkheden ontwikkelen. In de loop der jaren zijn onze kennis en ervaring steeds verder gegroeid, maar we blijven openstaan voor innovatie.

Wij hopen in de toekomst een begrip te zijn voor ondernemers om samen met hen het maximale uit hun bedrijf te halen. In de snel veranderende digitale wereld houden wij ons altijd vast aan onze filosofie en kernwaarden.

People, Planet & Profit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons erg belangrijk. Zo hebben we aandacht voor het milieu door het stellen van strenge eisen, en proberen we met duidelijke doelstellingen zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

Wij zijn lid van de stichting ‘Van Hier Naar Daar’. De stichting heeft als doel de afstand tot de arbeidsmarkt  te verkleinen voor jongeren, langdurig werklozen en mensen met een handicap.

Daarnaast werken we al jaren samen met stichting Driestroom en begeleiden we een aantal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

234549867

Wij staan voor je klaar

Ons Team

DSC00961 scaled

Elham Mohseni

Managing Director

DSC00554 scaled

Jesse Ravensbergen

Lead Developer

DSC00319 scaled

Kevin van Dijken

Marketeer

DSC00508 scaled

Noël Janssen

Developer

DSC00657 scaled

Bo Hulshof

Developer

Wij geloven in lange termijn samenwerkingen. Daarom is het voor ons ontzettend belangrijk om samen met onze klanten goede resultaten te behalen én te blijven behalen.

Onze aanpak is persoonlijk en transparant. Wij vertellen je niet alleen “wat” we gaan doen, maar ook “waarom”. Daarbij gaan we tot het uiterste om meerwaarde te leveren.

En ondanks onze achtergrond en jaren van ervaring blijven we openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en blijven we innoveren.

Wij nodigen je van harte uit om langs te komen bij ons kantoor om die persoonlijke aanpak en gedrevenheid te ervaren.

Benieuwd geworden?

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken