Web Analytics

Overzichtelijk & bruikbaar

Inzichtelijke dataverzameling

Data zijn van levensbelang voor je onderneming, maar het moet wel overzichtelijk zijn. Met de juiste datastructuur kun je informatie verzamelen over bezoekers van jouw website en inzichtelijk maken waar jouw website nog verbeterd kan worden. Dit kan met verschillende programma’s, maar het kan vrij ingewikkeld en tijdrovend zijn om dit allemaal goed en efficiënt in te stellen.

iStock 979279388
iStock 1309831153

De fundering voor besluitvorming

Data infrastructuur

Wij kunnen de website van jouw bedrijf voorzien van een overzichtelijke, correcte data infrastructuur. Ook maken we de data begrijpelijk en makkelijk te interpreteren.

Jarenlange ervaring en kennis tot je beschikking

Maak gebruik van onze expertise

Techniek

Google Analytics vormt de basis voor het verzamelen van data van je website en is essentieel om gedrag van websitebezoekers te meten. Denk dan bijvoorbeeld aan waar mensen op klikken, welke pagina’s ze bekijken, of welke formulieren ze invullen.

Daarnaast kun je op je website ook specifieke KPI’s meten met het gebruik van Google Tag Manager. Dit is niet mogelijk met een standaard opzet van Google Analytics. Door het correct opzetten van deze data infrastructuur kun je tot waardevolle inzichten komen over je webshop. Vervolgens kun je met deze inzichten je webshop verbeteren op de punten waar je bezoekers op vastlopen.

Waarom uitbesteden?

Wij kunnen dit werk voor jou uit handen nemen. We kunnen alle benodigde programma’s instellen zodat jij alle gewenste data over je website bezoekers in kunt zien. Dit maken we overzichtelijk en toegankelijk voor jou door bijvoorbeeld een makkelijk Data Studio overzicht te maken zodat je zelf niet hoeft te graven in deze ingewikkelde systemen. Ook kunnen we analyses uitvoeren en verbeteringen voorstellen bij de opzet en het gebruik van data programma’s.

We kunnen voor jouw website verschillende programma’s instellen en koppelen, zoals:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Google Search Console
  • Google Tag Manager
  • Google Data Studio
  • Hotjar

Benieuwd geworden?

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken