Terug naar portfolio

66 Elements

Websites

66elements hero

Klant

66 Elements is een website voor ambachtelijke meubels en toegepaste kunst uit de jaren ’60 en ’70. Op de website is een collectie designmeubels en -verlichting, kunst, antiek en andere collectors items te vinden die sinds de jaren ’90 zijn verzameld door Enrico van de Pol. Gezien de passie van Enrico voor design hebben wij het bij Envolutions als een mooie uitdaging ervaren om de 66 Elements website te mogen vernieuwen, onder andere met een nieuw ontwerp.

66elements logo
66elements mockup

Dienst

Voor 66 Elements hebben we een volledig nieuwe website ontwikkeld. De eerste stap hiernaartoe was het maken van een nieuw ontwerp dat gebaseerd is op de bestaande huisstijl van 66 Elements.

66elements preview1
66elements preview2

01

Ontwerp

Voor het ontwerp voor de nieuwe website van 66 Elements hebben we gebruik gemaakt van de reeds bestaande huisstijl. Opvallend aan het ontwerp van de website zijn het gebruik van lettertypen die een in het oog springende bijdrage leveren aan de sfeer van de site en de hoge mate van gebruik van beeldmateriaal. Dit alles om de collectie van 66 Elements zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

02

Website

Na het uitwerken van een nieuw ontwerp voor de site van 66 Elements hebben we een volledig nieuwe website ontwikkeld. De site is zo opgezet dat de meubels en andere stukken uit de collectie van 66 Elements zo goed mogelijk in beeld gebracht kunnen worden. Hiervoor zijn de pagina’s voornamelijk opgebouwd uit visuele elementen.

DSCF0575 scaled 1

Onze klant aan het woord

Klantervaring

Wij hebben de samenwerking met Envolutions als erg prettig ervaren (en nog steeds!). Onze site ziet er niet alleen super uit, we krijgen ook daadwerkelijk meer aanvragen binnen. Wij hebben daarom Envolutions ook gevraagd om een rol te blijven spelen bij onze marketing en raden ze ten zeerste aan.

“Luuk Schoot”

Lees ervaringen

Onze klanten aan het woord

Top Taxi Nijmegen

Voor Top Taxi Nijmegen hebben we de huisstijl en website geheel vernieuwd…

luuk schoot klantervaring.jpg

Schoot Natuursteen

Voor Schoot Natuursteen hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld…

kbs vastgoedbeheer klantervaring 01

KBS Vastgoedbeheer

Voor KBS Vastgoedbeheer hebben we een geheel nieuwe website gemaakt…

Benieuwd geworden?

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken