Terug naar portfolio

KBS Vastgoedbeheer

BrandingWeb AnalyticsWebsites

kbs vastgoedbeheer hero

Klant

KBS Vastgoedbeheer is sinds 1993 de specialist op het gebied van huren en verhuren in de regio Nijmegen, Arnhem en Wageningen. Ze beheren inmiddels meer dan duizend studentenkamers, appartementen en huizen. Door dienstverlening op maat aan te bieden kunnen ze iedere huurder en verhuurder van dienst zijn.

kbs vastgoedbeheer logo
kbs vastgoedbeheer mockup

Dienst

Voor KBS Vastgoedbeheer hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld. Daarbij hebben we ook de huisstijl vernieuwd.

kbs vastgoedbeheer preview 01
kbs vastgoedbeheer preview 02

01

Strategie

Van te voren is de huidige werkwijze bekeken en zijn de gewenste wijzigingen van KBS Vastgoedbeheer doorgenomen. Gedurende een aantal strategiesessies zijn de strategie en de functionaliteiten omtrent de website ontwikkeld.

02

Ontwerp

De huisstijl is volledig vernieuwd en gemoderniseerd. De website is op maat gemaakt en de nieuwe branding is doorgezet op alle online kanalen.

03

Techniek & automatiseringen

Ook hebben we het nieuwe inschrijfsysteem op maat gemaakt en deze gekoppeld met een geautomatiseerde e-mail flow via MailChimp. Omdat er geregeld nieuwe content geplaatst werd op de website was het erg belangrijk dat dit op een effectieve wijze gedaan kon worden. Hiervoor hebben we ook een maatwerkoplossing opgezet en daarbij het gebruik zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hierdoor is het plaatsen en wijzigen van aanbod op de website vele malen simpeler en sneller geworden.

04

Gebruikerservaring

De gebruikerservaring is volledig gestroomlijnd. Bezoekers kunnen intuïtief een nieuw account aanmaken en reageren op nieuwe woningen. Ook is de MailChimp opgezet vanuit het perspectief van de gebruikers waardoor deze direct doorverwezen worden naar het actuele aanbod.

kbs vastgoedbeheer klantervaring 01

Onze klant aan het woord

Klantervaring

De werkwijze van Envolutions was erg fijn. We hebben eerst duidelijk de doelen en functies bepaald van onze website. Ze denken met je mee en komen met sterke oplossingen en suggesties. Wij zijn erg tevreden met de website en vinden het prettig dat het onderhoud ook door Envolutions uitgevoerd wordt.

“KBS Vastgoedbeheer”

Lees ervaringen

Onze klanten aan het woord

DSCF0575 scaled 1

66 Elements

Voor 66 Elements hebben we een volledig nieuwe website ontwikkeld…

luuk schoot klantervaring.jpg

Schoot Natuursteen

Voor Schoot Natuursteen hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld…

Top Taxi Nijmegen

Voor Top Taxi Nijmegen hebben we de huisstijl en website geheel vernieuwd…

Benieuwd geworden?

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken